TOP termékek

Kinderkraft Enock fa etetőszék - natur

Kinderkraft Enock fa etetőszék - natur
Kinderkraft Enock fa etetőszék - natur

 

Az ENOCK egy szilárd, multifunkcionális etetőszék hat hónap kortól 10 évig használható.
Stílusos kialakításának köszönhetően beilleszkedik bármilyen lakásba.
Az ülés beállításának és a tálca eltávolításának lehetősége lehetővé teszi, hogy egyszerűen átalakítsuk az etetőszéket sima székké.
Az ENOCK beállítható a gyermek életkorához és magasságához. Akár 35 kg-ig is terhelhető.
A hárompontos biztonsági öv a kisgyermekek magasságának megfelelően állítható, majd a későbbiekben Később könnyen eltávolítható.
A széles, mély ülés rendkívül kényelmes - kisgyermeked imádni fogja a benne ülést, függetlenül a szék helyzetétől.
A kerekített háttámla gondoskodik arról, hogy gyermek kényelmesen üljön, mind étkezés közben, mind az íróasztalnál.
A tálca könnyen eltávolítható és tisztítható. Mindössze annyit kell tenni, hogy nedves ruhával letörlöd a felületet, majd megszárítod.
A kisgyermekek etetőszékének három lábtartó szintje van.
Az ENOCK nagyobb gyermekek számára készült változatában a lábtartó négy helyzetbe állítható, vagy teljesen eltávolítható.
A multifunkcionális ENOCK etetőszék súlya mindössze hat kilogramm.
Könnyen áthelyezheti a konyhából a nappaliba, az étkezőbe vagy a teraszra. Remekül fog kinézni bármilyen belső térben.
Mérete: 79.5 x 49.5 x 49 cm

Bővebben
34 990 Ft
Részletek

Leírás
Az ENOCK egy szilárd, multifunkcionális etetőszék hat hónap kortól 10 évig használható. Stílusos kialakításának köszönhetően beilleszkedik bármilyen lakásba. Az ülés beállításának és a tálca eltávolításának lehetősége lehetővé teszi, hogy egyszerűen átalakítsuk az etetőszéket sima székké. Az ENOCK beállítható a gyermek életkorához és magasságához. Akár 35 kg-ig is terhelhető. A hárompontos biztonsági öv a kisgyermekek magasságának megfelelően állítható, majd a későbbiekben Később könnyen eltávolítható. A széles, mély ülés rendkívül kényelmes - kisgyermeked imádni fogja a benne ülést, függetlenül a szék helyzetétől. A kerekített háttámla gondoskodik arról, hogy gyermek kényelmesen üljön, mind étkezés közben, mind az íróasztalnál.A tálca könnyen eltávolítható és tisztítható. Mindössze annyit kell tenni, hogy nedves ruhával letörlöd a felületet, majd megszárítod. A kisgyermekek etetőszékének három lábtartó szintje van. Az ENOCK nagyobb gyermekek számára készült változatában a lábtartó négy helyzetbe állítható, vagy teljesen eltávolítható.A multifunkcionális ENOCK etetőszék súlya mindössze hat kilogramm. Könnyen áthelyezheti a konyhából a nappaliba, az étkezőbe vagy a teraszra. Remekül fog kinézni bármilyen belső térben.Mérete: 79.5 x 49.5 x 49 cm

Adatok
Cikkszám
888064
Hasonló termékek